Eksempler på mit arbejde – hjemmesider og grafisk layout

Jeg er stolt over at præsentere dig for eksempler på mit arbejde.


Igennem mange år har jeg interesseret mig for grafisk layout. Mange foreninger og bestyrelser har nydt godt af min lyst til at lave visuelt indbydende foldere og brochurer. Som en naturlig fortsættelse af min passion for det visuelle har jeg kastet mig over at designe og vedligeholde hjemmesider.

Du kan her se eksempler på nogle hjemmesider og et medlemsblad, jeg har haft fingrene i  😉 .

Hjemmesider

  • PowerjobMidt | Powerjobsøgerne i Midt- og Østjylland
  • Danske Sportsfaciliteters Brancheforening
  • Dansk Svømmebadsteknisk Forening

PowerjobMidt | Powerjobsøgerne i Midt- og Østjylland

Skærmklip af PowerjobMidts forsideHjemmesiden kørte på en ikkeopdateret udgave af WordPress inkl. diverse specieltlavede php-scripts og databaseudvidelser. Som følge af tilretningerne kunne en opdatering af WordPress risikere at ødelægge sitet.

Projektet gik derfor ud på at lave et nyt site i WordPress, så andre i netværket fremadrettet kunne fokusere på blot at ajourføre sitet.

Som de væsentligste nye features fik hjemmesiden integration til LinkedIn og Facebook. Derudover blev der installeret et kalender-plug-in med integration til google-maps. Ved sitets opbygning blev der taget højde for de to målgrupper, sitet har, nemlig arbejdsgiverne og jobsøgerne.

Layout

Medlemsblad

For Spillemandslauget Østjyderne redigerer jeg det kvartårlige medlemsblad.

CD-skive og CD-cover

Også for Spillemandslauget Østjyderne har jeg redigeret cover og udseende af selve CD-skiven, da lauget i oktober 2014 indspillede en CD med numre af spillemanden Niels P.S. Willumsen.

Kunne du også godt tænke dig en flot hjemmeside, et nyt layout til medlemsbladet eller andet i den dur?

Ja tak, det lyder fedt!