Nyhedsbreve – nem og billig markedsføring af dine varer

Nyhedsbreve er en billig og effektiv løsning til mersalg.

kuvert med brev nyhedsbreve
Når du sørger for jævnligt at sende nyhedsbreve ud til dine kunder, forbliver du “top of mind” i dine kunders bevidsthed. Det betyder, at kunderne tænker på dig næste gang, de har brug for de produkter eller ydelser, som du sælger.

Når du starter op med at skulle lave dit nyhedsbrev, skal du:

  • layoute nyhedsbrevet
  • importere dine brugerlister (dine abonnenter).

Det behøver du ikke bruge tid på, når jeg klarer det for dig. Du skal blot sende mig udkast til teksten, så designer jeg dit nyhedsbrev for dig.

Ja tak, lav mine nyhedsbreve!

Nyhedsbrevssystemer

Der findes flere systemer til at sende nyhedsbreve i. Nogle af dem er endda gratis at benytte, hvis du ikke sender ud til mere end 2.000 abonnenter på én gang. Det er systemerne:

MailChimp

Det amerikansk udviklede nyhedsbrevssystem MailChimp har været på banen siden 2001. Nyhedsbrevene i MailChimp er responsive/dynamiske. Det vil sige, at de tilpasser sig, så de ser godt ud, uanset hvillken platform læseren bruger.

I den gratis version af MailChimp er nogle af de avancerede funktioner som automatisering ikke til rådighed. Hvis du vil have den fulde udgave, er det nødvendigt, at du opgraderer kontoen og køber en af betalingsabonnementerne.

Brugerfladen er på engelsk. Det kan gøre det svært at bruge de mere avancerede funktioner, da de tekniske begreber måske ikke er lige til at forstå for alle.

Bullsender

Bullsender er et dansk udviklet system, som startede op i 2013. I den gratis version af Bullsender er alle funktioner gratis – også automatisering. Brugerfladen er på dansk, og det letter brugen af de mere avancerede funktioner.

Ønsker du også at fastholde dine kunder?

Lad mig hjælpe dig!